MIN HISTORIE

MIN HISTORIE

DE 7 DØDSSYNDER

DE 7 DØDSSYNDER

BÅVEN OM GUD

Forlaget skriver
Hella Joof puster nyt liv i de gamle fortællinger fra Bibelen, når hun fortolker og digter og trækker paralleller til i dag. Undervejs kommer hun dejlig vidt omkring emner som armhulehår, omskæring, overspringshandlinger, gamle mænd med unge kvinder, stening, ekstremsport, ligestilling, sex, hvordan badminton opstod osv.?

"Båven om Gud" er Hella Joofs charmerende fortælling om, hvordan det hele begyndte. Gud, som er en sød gammel mand med hentehår, savner kærlighed i en grad, der fører til Big Bang og skabelsen. Han skaber verden, som vi ikke længere kender den, og han skaber Adam og Eva og dermed hele menneskeheden. Da Adam og Eva spiser af æblet og efterfølgende som selvpålagt straf beslutter at forlade Paradiset, er han nødt til at sætte dem fri. Og så begynder balladen, for så er det ikke længere Gud, der laver reglerne.

Med fortvivlelse iagttager Gud, hvordan menneskene forvalter den frie vilje og gang på gang gør sig selv og hinanden ondt. Det er, som om de har glemt, at kærlighed er det vigtigste af alt, og ondskab blot et råb om - kærlighed.?

Special pris 99,95 DKK Normalpris 299,95 DKK
Varenr.
9788711693346
BÅVEN OM GUD er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterHella Joof
Udgivelsesdato24/10/2017
Write Your Own Review
Du anmelder:BÅVEN OM GUD
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:BÅVEN OM GUD
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!