Indlæser...

BRÆNDT RØGET HÆNGT SPRÆNGT

En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring.  ”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”. ”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.

349,95 DKK
Varenr.
9788702294965

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788702294965
ForfatterNikolaj Juel og Columbus Leth
Udgivelsesdato13. okt. 2020
Write Your Own Review
Du anmelder:BRÆNDT RØGET HÆNGT SPRÆNGT
Kontakt os om dette produkt

Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Du har tilføjet til din indkøbskurv.