LANNY

LANNY

SOLEN GÅR SIN GANG

SOLEN GÅR SIN GANG

DATTERENS FORTÆLLING

BERLIN, 1939. De drømme Amanda og Julius Stenberg har for deres døtre sprænges i stykker, da nazismen får greb om Berlin, og familiens højtelskede boghandel står i flammer, inden Julius sendes i koncentrationslejr. I et forsøg på at redde børnene flygter Amanda mod Sydfrankrig, hvor en gammel vens enke har lovet at give dem tag over hovedet. På vejen byder en anden mulighed sig til i form af et skib med retning mod Cuba og lasten fuld af flygtninge, og der på havnen må Amanda træ?e en umulig beslutning, som hjemsøger hende resten af livet. 


NEW YORK, 2015. Den firsårige franskmand Elise Duval modtager besked fra en fortid, hun har tvunget sig selv til at glemme, i form af breve fra sin mor, skrevet på tysk under anden verdenskrig. Men på trods af alle Elises forsøg på at undslippe, trevles halvfjerds års hemmeligheder nu pludselig langsomt op. 


Datterens fortælling er baseret på virkelige hændelser. En smukt komponeret familiesaga om kærlighed, overlevelse og tilgivelse. 


Om forfatteren:
Armando Lucas Correa er en prisvindende journalist og chefredaktør på det spanske magasin People en Español, der storsælger i USA. Han har modtaget adskillige journalistiske priser fra National Association of Hispanic Publications og Society of Professional Journalism. Hans første roman Den tyske pige blev en international bestseller. Datterens fortælling er hans anden roman. 

249,95 DKK
Varenr.
9788740061451

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterArmando Lucas Correa
Udgivelsesdato06/08/2020
Write Your Own Review
Du anmelder:DATTERENS FORTÆLLING
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DATTERENS FORTÆLLING
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!