DEN TAVSE RØVER

Indbundet

Den tavse røver er første bind i serien Akademiet, som er udkommet som lyd- og ebog. 

Eva Maria Fredensborgs tilgang til krimigenren er den psykologiske og rammen om fortællingen er det fællesskandinaviske Akademi for Gerningsmandsprofilering. 


Den aldrende efterforsker, Conrad Løwe, ser for første gang i karrieren stort på reglementer og retningslinjer, da han øjner en mulighed for at danne sin helt egen eliteenhed. Den umage gruppes største aktiv er unge Nadia Elmkvist, som med sit særlige talent for at aflæse kropssprog er en eminent afhøringsleder, men også noget af en udfordring.  


I Den tavse røver skal aspiranterne lokalisere en brutal hjemmerøver, der hærger i et øde kystområde langt nord for Stockholm, men sagen kompliceres, da højreradikale kræfter samles for at demonstrere mod Ocean Gala - et krydstogtskib med 1.800 asylansøgere ombord. Og Conrad Løwes opgave bliver ikke lettere af, at Nadia og deres kontakt hos det lokale politi, enspænderen Hampus Cedergren, har meget svært ved at blive enige om, hvor hårdt man kan tillade sig at gå til hjemmerøverens ofre.   


Akademiet er oprindelig skrevet som lydbogsføljeton, og når 1. sæson nu udkommer i bogform, er det med mere end 6.000 begejstrede lytteres anbefalinger i ryggen. Serien er pt. på vej i svensk, italiensk, finsk, hollandsk og arabisk oversættelse

199,95 DKK
Varenr.
9788772383750

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatIndbundet
ForfatterEva Maria Fredensborg
Udgivelsesdato01/06/2021
Varenr.9788772383750
Write Your Own Review
Du anmelder:DEN TAVSE RØVER
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DEN TAVSE RØVER