SUPERTANKER – KLICHÉ, 1977-85

SUPERTANKER – KLICHÉ, 1977-85

Gavekort

Gavekort

DEN UNDERJORDISKE JERNBANE

Sekstenårige Cora er slave på en bomuldsplantage i Georgia. Hun lever i daglig angst for fornedrelse, men også med myten om sin mor, Mabel, der flygtede og klarede den. Cora og hendes ven, markslaven Cæcar, begiver sig ud på den dødsensfarlige flugt, men den fanatiske slavejæger, Ridgeway, som Mabel slap fra dengang, sætter nu alt ind på at fange hendes datter og smadre det netværk af mennesker, som hjælper de bortløbne. På sin rejse nordpå skal Cora ikke kun overliste Ridgeway og hans blodhunde, men også undgå alle de andre slavejægere, stikkere og lynchgrupper, der huserer på ruten.

Den underjordiske jernbane er en hårrejsende spændende roman om en ung kvindes næsten dyriske vilje til at overleve, og samtidig er det en banebrydende litterær præstation i sin beskrivelse af den mest brutale periode i amerikansk historie.

Om forfatteren:
Colson Whitehead er en af USA’s mest anerkendte skønlitterære forfattere. Han har skrevet en række prisbelønnede bestsellerromaner, og i 2001 blev han første gang nomineret til Pulitzer-prisen for sin roman John Henry Days.

Den underjordiske jernbane blev hans store internationale gennembrud, og romanen sikrede ham i 2016 både Pulitzer-prisen og National Book Award. Den er desuden belønnet med The Andrew Carnegie Medal for Excellence, Goodreads Choice Award for bedste historiske roman og The Tournament of Books.


129,95 DKK
✅ På lager
Varenr.
9788740049305
DEN UNDERJORDISKE JERNBANE er tilgængelig til at købe i intervaller af 1
Mere information
ForfatterColson Whitehead
Udgivelsesdato24/05/2018
Write Your Own Review
Du anmelder:DEN UNDERJORDISKE JERNBANE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DEN UNDERJORDISKE JERNBANE
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!