ENGANG VAR JEG JESPER SKIBBY

Hæftet

Engang var jeg Jesper Skibby er et indgående portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror, og dertil en stærk og velskrevet sportskrønike.

Jesper Skibby er en af landets mest populære og vindende cykelryttere. Vi lærte ham at kende som den sjove fyr, der altid stod klar med en kæk replik til tv-seere og journalister efter de udmarvende Tour-etaper og i første sæson af Vild med dans. Men bag facaden gemte sig en rastløs og usikker dreng, der tørstede efter farens anerkendelse og kæmpede med mindreværd, pillemisbrug og præstationsangst. Efter karrieren ventede den helt store nedtur og en årelang kamp for at finde sig selv i en tilværelse uden for cykelsportens faste rammer.

I Engang var jeg Jesper Skibby går forfatteren Tonny Vorm på jagt efter sandheden om mennesket bag masken. Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden? Hvad drev ham til den slidsomme træning og mod målstregen i de store etapeløb? Hvorfor blev han udfordret efter cykelkarrieren? Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?

249,95 DKK
Varenr.
9788740063486

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHæftet
Forfatter591
Udgivelsesdato24/03/2021
Varenr.9788740063486
Write Your Own Review
Du anmelder:ENGANG VAR JEG JESPER SKIBBY
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ENGANG VAR JEG JESPER SKIBBY