ER DU KLAR ELLER KAPRET?

Hæftet

ER DU BEVIDST OM, HVORNÅR DU ER MENTALT KLAR, OG HVORNÅR DU ER KAPRET?    


Der er tidspunkter, hvor man er klar og kan handle som dit bedste, professionelle jeg, men nogle gange har vi gjort eller sagt noget andet end det, som vi normalt ville gøre eller sige. Det sker oftest, når vi er presset, eller når vi har meget lidt energi. Nogle gange er det så slemt, at vi fortryder det. Det værste ved at være kapret er, at vi ofte ikke er bevidste om det – før bagefter. Det sniger sig ind på os, uden at vi opdager det. For når man er kapret, kan man ikke bruge hele sin hjerne.


Du præsenteres for en masse værktøjer og eksempler fra det virkelige liv, så du kan blive klogere på dit professionelle jeg. For når du bliver bevidst om, hvornår du er klar, og hvornår du er kapret, så har du taget det første og største skridt hen imod at blive mindre kapret. 


Er du klar eller kapret? Bliv bedre til at samarbejde, lede og blive ledt er til dig, som er en del af en arbejdsplads, hvor du skal navigere i kompleksitet, krav, forandringer, nye teknologier, potentielle konflikter og uforudsigelighed. Den er også til dig, der er leder, formelt eller uformelt, og gerne vil være en del af løsningen i stedet for en del af problemet. For bogen handler om, hvordan man som professionel person, team og samfund kan blive bedre til at samarbejde, lede og blive ledt.  

279,95 DKK
Varenr.
9788771163629
ER DU KLAR ELLER KAPRET? er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHæftet
ForfatterJOSEFINE CAMPBELL
Udgivelsesdato05/11/2020
Varenr.9788771163629
Write Your Own Review
Du anmelder:ER DU KLAR ELLER KAPRET?
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ER DU KLAR ELLER KAPRET?