GENSTART DIT ARBEJDSLIV

Uanset hvad dit udgangspunkt er, om du er blevet fyret, føler dig udbrændt, fastbrændt eller bare trænger til at få inspiration og indspark til at få et federe, mere autentisk liv, er det bogens formål at inspirere dig til at få dit bedste arbejdsliv overhovedet. Dit ideelle arbejdsliv. Dét, der passer lige til dig! Til dine kompetencer, talenter, værdier og erfaring.

Det lyder måske som et slogan fra en reklame, og hvad ved vi overhovedet om, hvad der er DIT bedste arbejdsliv? Næh, bevares, det ved vi ikke noget om, men det gør DU, når du er nået igennem bogen her.

Du får med Genstart Dit Arbejdsliv et bud på en proces og en lang række konkrete modeller og værktøjer, der kan bringe dig nærmere dit ideelle arbejdsliv. Du bliver klogere på dig selv og den værdi, du kan tilføre, og føler dig bestyrket, fordi du efter at have gennemført bogens opgaver ved, hvad du kan, og hvad du vil.

Vi tilbringer i gennemsnit godt halvdelen af døgnets vågne timer på arbejdet. Dit arbejdsliv er ikke noget, der bare skal overstås. Det er dit levede liv.Brug det godt


249,95 DKK
Varenr.
9788797229002
GENSTART DIT ARBEJDSLIV er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterRolf Bangsgaard og Sophie Dam
Udgivelsesdato26/06/2020
Varenr.9788797229002
Write Your Own Review
Du anmelder:GENSTART DIT ARBEJDSLIV
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:GENSTART DIT ARBEJDSLIV