Indlæser...

GRØN BÅLMAD

Hardback

Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er en form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål. Bålmad lokker mennesker i alle aldre udenfor, og man kan tilberede meget andet end grillede skumfiduser og ristede pølser over bål. Blandt andet er mulighederne nærmest uendelige for at inddrage grøntsager i bålkøkkenet. Hvilke og hvordan giver kokken Nicolai Tram forslag til i denne bog, der er opfølger til succesen Bogen om bålmad, som blev udgivet i sommeren 2019 og allere­de er udkommet i 2. oplag. 

Grønt pa° bålet giver dig 50 bud på vegetariske ba°lretter, fra klassiske opskrifter som grillede asparges og vandmelon til mere kreative som selleri bagt i ler og catalanske forårsløg tilberedt i avispapir. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men de fleste er lige til at gå til. Med bogen i hånden kan du desuden lære at bygge og tænde det rette bål til din madlavning, og du får indblik i alt, hvad du har brug for at vide for at få succes med at lave bålmad. 


Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Nicolai Tram og hans hustru, fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens smukke billeder. Sammen giver de deres personlige tips til, hvordan de med succes har gjort ba°let til en vigtig del af hverdagen og bruger det som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser udendørs med deres børn, familie og venner – og bare de to sammen. 


299,95 DKK
Varenr.
9788793867352

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788793867352
FormatHardback
ForfatterNicolai og Eva Tram
Udgivelsesdato16. jul. 2020
Write Your Own Review
Du anmelder:GRØN BÅLMAD
Kontakt os om dette produkt

Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Du har tilføjet til din indkøbskurv.