HÅBETS REJSENDE

HÅBETS REJSENDE

ESSENSEN - ET ESSAY OM DEN SPIRITUELLE STRØMNING F

ESSENSEN - ET ESSAY OM DEN SPIRITUELLE STRØMNING F

HVIDE BLOMSTER

Jenny er vokset op på Samsø. Hun bor hos sin mor, der er er tatovør, ligesom hendes onkel og hendes bedstefar. Jenny selv interesserer sig for botanik, for hendes oldefar var en berømt dansk botaniker, og hun har arvet hans store samling af sjældne og ikke mindst af giftige planter. 

Det hele begynder den dag, en ung pige forsvinder sporløst, og alle på Samsø taler om det. Jennys elskede kusine Tessa var tæt på pigen, og en dag fortæller hun Jenny en ubærlig hemmelighed. For første gang nogen sinde har Jenny hemmeligheder for sin mor, men pludselig opdager hun, at hendes mor også har hemmeligheder. Og lyver. For politiet. Den australske mand, der bor hos dem, Jack, går ikke kun til hånde i haven. Jenny bliver elektrisk, når han ser på hende med sine blå, blå øjne.  


Da Jenny skal på gymnasiet, flytter hun alene til Aarhus. Her opdager hun, at hun har arvet mere fra sin oldefar end et hebarium, for hun har talent for at tegne og får tegneopgaver fra Botanisk institut på universitetet. Hun opdager også, at hun har arvet en kompromisløs retfærdighedssans og en uslukkelig hævntørst fra sin mor.


299,95 DKK
Varenr.
9788740050820
HVIDE BLOMSTER er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterSissel-Jo Gazan
Udgivelsesdato06/10/2020
Write Your Own Review
Du anmelder:HVIDE BLOMSTER
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:HVIDE BLOMSTER