KIM KANIN PÅ DRØMMEREJSE

Hardback

Der er ofte store følelser på spil i kroppen hos et barn i børnehavealderen. Det kan være svært at styre alle tanker og fornemmelser – hvad skal man stille op, når vreden, glæden eller frygten fx banker på?
Kim Kanin på drømmerejse giver et varmt og nærværende bud på, hvordan hele familien kan lære at regulere og acceptere de følelser, der følger med dagens mange indtryk.

Bogen består af fire fortællinger – en for hver årstid – hvor barnet selv er hovedpersonen på en rejse gennem naturen, der udforsker følelser og kropslige fornemmelser. Bogen er gennemillustreret i stemningsfulde akvareller, og efter hver drømmerejse findes nogle spørgsmål, der lægger op til dialogisk læsning og sætter den historie, barnet lige har hørt, i perspektiv til dets eget følelsesliv. I det sanselige samspil med naturen øver barnet sig på at forstå egne følelser og blive bedre til at mærke sig selv.

Kim Kanin er en brun skovkanin med lange, bløde ører. Barnet inviteres til at tage Kim i øret og følge med på en tryg og fantasifuld drømmerejse. Tag en dybog rolig vejrtrækning, og kom med!

199,95 DKK
Varenr.
9788740040623

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHardback
ForfatterFarnoush Bassri
Udgivelsesdato22/04/2021
Varenr.9788740040623
Write Your Own Review
Du anmelder:KIM KANIN PÅ DRØMMEREJSE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:KIM KANIN PÅ DRØMMEREJSE