KONTROL ER LET LEDELSE ER SVÆRT

Hæftet

Virksomheders voksende antal målings- og kontrolinstanser slider på den tillid, som binder vores samfund sammen og i sidste ende skaber de bedste resultater for danske virksomheder. Hvad end systemerne kaldes trivselsmåling, KPI’er, tilfredshedsundersøgelser eller performance-management, gør de ofte mere skade end gavn, fordi de reducerer en lang række ledere til administratorer og skaber en illusion om, at ledelse kan udøves med Excel-ark og digitaleværktøjer. Det kan ledelse ikke – særligt ikke i krisetider, hvor medarbejderne er pressede, og dit følgeskab i endnu højere grad afhænger af din evne til at forstå deres situation.

Løsningen er naturligvis kompleks, men starter nedefra som en form for civil ulydighed samt en forståelse af, at ledelse er en social proces.


Bogen henvender sig til mellemledere i store og små virksomheder i alt fra Produktionsdanmark til organisationer i det offentlige og private. Det er de ledere, der leder og bliver ledt, og som udgør det klart største ledelseslag i Danmark.

249,95 DKK
Varenr.
9788740664058
KONTROL ER LET LEDELSE ER SVÆRT er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHæftet
ForfatterHENRIK JESPERSEN
Udgivelsesdato20/08/2020
Varenr.9788740664058
Write Your Own Review
Du anmelder:KONTROL ER LET LEDELSE ER SVÆRT
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:KONTROL ER LET LEDELSE ER SVÆRT
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!