MENNESKENE OG ALT DET ANDET

MENNESKENE OG ALT DET ANDET

SOM SØRINE LÆSER BIBELEN

SOM SØRINE LÆSER BIBELEN

NARNIA OG FILOSOFIEN

Børn i alle aldre har siden 1950’erne ladet sig fortrylle af det fantastiske eventyrland Narnia. Her møder vi blandt andre løven Aslan, talende dyr og træer, skurke og helte, ondsindede hekse og ædelmodige mennesker, mus, heste og fauner.

For forfatteren C.S. Lewis handlede Narnia-seriens syv bind både om at skabe gode og fantasifulde fortællinger og – som konverteret ortodoks kristen – at skabe et rum, hvor seriens læsere kunne møde fortællingen om Gud og Jesus i en eventyrlig form. 

Narnia-seriens bøger er fulde af teologiske og filosofiske spørgsmål. Nogle handler specifikt om, hvorvidt der findes en gud eller ej, og hvordan vi tror, men bøgerne rækker ud over kristendommen til det alment filosofiske. Blandt de spørgsmål, der behandles i Narnia-serien – og i bogen her – er:Hvordan kan vi skelne sandhed fra illusion?
Hvilke sanser er de vigtigste?
Tør vi stole på det usandsynlige?
Hvorfor skal vi være moralske?
Hvad er tid?
Kan en person blive forvandlet til en drage og stadig være den samme?
Find dit sværd, dit heltemod og din eventyrlyst frem, og bevæg dig sammen med en række filosoffer gennem garderobeskabet mod nye eventyr i Narnia. Du kommer længere op og længere ind i universet end nogensinde før – og måske møder du Aslan.

299,95 DKK
✅ På lager
Varenr.
9788772161426
NARNIA OG FILOSOFIEN er tilgængelig til at købe i intervaller af 1
Mere information
Udgivelsesdato28/05/2020
Write Your Own Review
Du anmelder:NARNIA OG FILOSOFIEN
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:NARNIA OG FILOSOFIEN
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!