SE TIGEREN I ØJNENE

Hæftet

Stærk livsfortælling og unikke øvelser fra en af de mest anerkendte buddhistiske mentorer i Danmark.

Se tigeren i øjnene er en bog om at leve og praktisere som buddhist i Vesten. Den viser, hvordan vi kan erkende og leve med mørket og sorgen som en uundgåelig del af livet.

Marie Kronquist er buddhistisk lærer og har i 15 år arbejdet med meditation, mental træning, stilhed og mindfulness i ind- og udland. Hun er efterspurgt i erhvervslivet, hvor hun er mentor for landets absolutte topledere hos blandt andet Grundfos, IBM, Nykredit og Unilever. Men hun inspirerer bredt med sin dedikerede praksis, der har appel til alle, som ønsker at udvikle sig personligt og stå stærkere og mere frit i livet og verden.

I bogen tager Marie Kronquist udgangspunkt i sig selv og fortæller ærligt om blandt andet sin sorg over sin elskede søsters alt for tidlige død. Og om det indre følelsesmæssige kaos, hun bar på gennem sine år som professionel basketballspiller i udlandet og under sin uddannelse som politibetjent. Da en skade satte en stopper for hendes politikarriere, sprang den indre ballon. Herfra startede hun sin spirituelle rejse mod større erkendelse af sig selv og verdenen. Med ophold i Indien og studier i såvel Østen som på Københavns Universitet og CBS forankrer hun den ældgamle buddhistiske visdom i en hektisk og moderne vestlig virkelighed.

249,95 DKK
Varenr.
9788740062984

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHæftet
ForfatterMarie Kronquist;Michael Holbek
Udgivelsesdato27/05/2021
Varenr.9788740062984
Write Your Own Review
Du anmelder:SE TIGEREN I ØJNENE
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:SE TIGEREN I ØJNENE