INVESTER I LIVET

INVESTER I LIVET

LIVSVÆRK

LIVSVÆRK

SENIOR OG SELVSTÆNDIG

»Det er som at være ung igen.«

»Jeg besluttede, at jeg kun ville lave lystfyldt arbejde. Jeg har tjent det halve, men været dobbelt så glad.«

Sådan lyder det fra et par af de medvirkende i Senior og selvstændig. De har valgt at skrotte pensionen og stedet arbejde videre efter den officielle pensionsalder – men nu som selvstændige.

Senior og selvstændig er bogen til dig, der er tæt på eller har nået pensionsalderen, men som ikke er færdig med ­arbejdsmarkedet. Du har stadig lyst til at arbejde, men vil selv bestemme over din tid og over arbejdets indhold og omfang.

Bogen giver dig ­inspiration og praktisk vejledning til, hvordan du kan komme i gang med din egen lille virksomhed. I bogens første del kan du læse om 15 seniorer, der har fundet en ny arbejdsidentitet, om deres erfaringer og det, der driver dem.

Du møder ledelseskonsulenten, handymanden, bed & breakfast-parret, it-programmøren, strikkeeksperten, smykkedesigneren, oversætteren, skolelederen, parterapeuterne, podcasteren, arkitekten og familierådgiveren.

Bogens anden del fortæller, hvad du skal være opmærksom på. Lige fra hvordan du opretter en virksomhed over forretningsplan, helbred og økonomisk service­eftersyn til markedsføring, netværk, kunder og konkurrenter. 

Abelone Glahn er kommunikationsrådgiver, har skrevet en lang række bøger og blogger om downsizing af boligen på vej ind i den tredje alder.

229,95 DKK
Varenr.
9788772162201
SENIOR OG SELVSTÆNDIG er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterAbelone Glahn
Udgivelsesdato26/02/2020
Write Your Own Review
Du anmelder:SENIOR OG SELVSTÆNDIG
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:SENIOR OG SELVSTÆNDIG
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!