Indlæser...

SOUS VIDE HÅNDBOGEN

Indbundet

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

149,95 DKK
Varenr.
9788711993408

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788711993408
FormatIndbundet
ForfatterKARSTEN TANGGAARD
Udgivelsesdato4. jun. 2021
Write Your Own Review
Du anmelder:SOUS VIDE HÅNDBOGEN
Kontakt os om dette produkt

Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.

Du har tilføjet til din indkøbskurv.