Om os

Velkommen til Din Boghandel.

I Din Boghandel har vi mange års erfaring og ekspertise med salg af bøger.

Vi fører et stort udvalg indenfor skønlitteratur, faglitteratur, ungdomsbøger og børnebøger. I vores webshop finder du tusindvis af titler, alt fra bestsellere til de mere smalle udgivelser.

Hos os kan du finde læsestof til alle aldre. Fra de allerførste pegebøger til de helt små til de klassiske eventyrssamlinger og børnebøger samt de første læs-letbøger og børnefagbøger.

Vi har både de nyeste romaner skrevet af forfattere fra ind- og udland, den tidløse klassiker og de mindre kendte titler, som du måske endnu ikke har hørt om.

I biografier og erindringer finder du også titler for enhver smag. Er du interesseret i at læse om andres usædvanlige og måske eventyrsrige liv, så finder du med garanti spændende læsning i det store udvalg.

Indenfor faglitteratur kan du gå på opdagelse mellem tusindvis af titler og finde inspiration om en bred vifte af emner, alt fra natur, dyreliv, madlavning, håndarbejde, krop og sind, kunst, børn og forældre, historie, kultur, debat og samfund samt mange andre faggrupper af bøger.

Vi bestræber os på altid at have de nyeste titler klar på vores webshop, så du kan blive inspireret til din næste læseoplevelse.

Er der titler du ikke kan finde i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 12 10 20 eller send os en mail på [email protected] og vi er klar til at hjælpe dig.

Mangler du inspiration til hyggestunder med brætspil, så har vi et alsidig udvalg, som spænder bredt over flere spillegenre. Det består af både nye og klassiske quizspil, strategiske spil, børnespil og engelske spil.

Vi har et stort udvalg af de nostalgiske brætspil som Den Fortryllede Labyrinth, Matador, Myretuen, Risk, Catan, Afrikas Stjerne, Trivial Pursuit, Partners og Sequence og vi forsøger hele tiden at forny os og få nye titler ind i sortimentet som f.eks. Go’ Samtale, Team 3, Harry Potter Quiz, Quacks of Quedlinburg, The Mind Extreme, No Shit Sherlock og The Mind Extreme. Udover danske spil fører vi mange engelske som Cards Against Humanity, Exit, What Do You Meme og Harry Potter Trivial Pursuit.