DEN FORSVUNDNE SØSTER (7)

Indbundet

I dette syvende bind i Lucinda Rileys storslåede bestsellerserie De syv søstre følger vi søstrenes søgen efter den forsvundne søster.

Efter Georg Hoffmans afsløring af eksistensen af en hidtil ukendt søster, går det op for Maia og Ally, at deres eneste ledetråd til at finde hende er en adresse på en vingård i New Zealand og en tegning af en ring med en helt usædvanlig, stjerneformet smaragd. Eftersom CeCe bor i Australien, befinder hun sig tættest på, og hun bliver derfor sendt af sted for at undersøge sagen sammen med sin kæreste, Chrissie.

Det bliver et kapløb med tiden om at finde frem til og identificere den ukendte søster, så CeCe endelig kan slutte sig til sine andre søstre på Titanen og kaste en krans på det sted i Middelhavet, hvor Ally sidst så Pa Salts båd.  

Søstrenes søgen bringer dem kloden rundt. Mary McDougal, kvinden med den smaragdring, der med sikkerhed kan afgøre, om det er hendes datter Mary-Kate, der er den ukendte søster, er taget af sted på en verdensturné efter sin mands død. Én efter én forsøger søstrene at finde frem til Mary i både New Zealand, Canada, England, Frankrig og Irland, men hver eneste gang forsvinder hun som dug for solen. Det lader mest af alt til, hun ikke ønsker at blive fundet...

199,95 DKK
Varenr.
9788763861649

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatIndbundet
ForfatterLucinda Riley
Udgivelsesdato27/05/2021
Varenr.9788763861649
Write Your Own Review
Du anmelder:DEN FORSVUNDNE SØSTER (7)
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:DEN FORSVUNDNE SØSTER (7)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!