VINTERBRYLLUP

VINTERBRYLLUP

ØJETS ANATOMI

ØJETS ANATOMI

EN SKØN ALDER

EN SKØN ALDER er en pageturner om racisme, klasse og privilegier. Kiley Reids roman er blevet kaldt en litterær sensation, og bogen er nomineret til Booker-prisen 2020. Det er en fortælling om en ung sort kvinde, som bliver udsat for et racistisk overgreb – og om hendes kvindelige hvide chef, som prøver at gøre alt det rigtige af alle de forkerte grunde.

Emira Tucker er 25 år og ved ikke, hvad hun gerne vil i livet. Hun arbejder som babysitter for familien Chamberlain og har et særligt bånd til deres lille pige Briar. Alix Chamberlain, som er mor til Briar, er en kvinde, der er vant til at få, hvad hun gerne vil have. Hun har endda skabt sit eget brand og fået en blomstrende forretning ud af at lære andre kvinder det samme.


En aften, hvor Emira passer Briar, bliver hun tilbageholdt af en sikkerhedsvagt i et supermarked. Han beskylder den unge sorte kvinde for at have kidnappet den lille hvide pige ved hendes side. Det hele bliver filmet af en forbipasserende, og Emira er rasende og ydmyget.


Alix beslutter, at hun vil gøre alt godt igen. Men Emira er ikke tryg ved Alix' velmenende redningsprojekt. Da en overraskende forbindelse mellem de to kvinder dukker op, får de gode intentioner katastrofale følger.

249,95 DKK
Varenr.
9788712061687
EN SKØN ALDER er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
ForfatterKILEY REID
Udgivelsesdato07/10/2020
Write Your Own Review
Du anmelder:EN SKØN ALDER
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:EN SKØN ALDER
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!