Indlæser...

FERMENTERINGS­KOGEBOGEN

Hardback

Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på siden som en pickle eller en salat?

I bogen her skriver Jenny Neikell med baggrund i sin store viden om fermenterede grøntsager, om hvordan man får sine fermenterede lækkerier op af glassene og hen på tallerknerne. Opskrifter på lækre supper, madder, småretter, sammenrørte salater, gedigne hovedretter og desserter, der alle indeholder fermenterede grøntsager. Vegetariske hverdagsretter, som er nemme at lave, smagsrige og lette at synes om. Desuden med et boost af gode bakterier.

Fermenteringsprocessen bidrager med både syre, salt, tekstur og umami til maden og kan løfte kendte retter til helt nye højder. Bogen giver dig mange nye smagskombinationer at afprøve, for eksempel fermenteret majroesalat med brunet smør, vaffeltacos med gulerødder eller chokoladekage med øl og surkål. Og så er der masser af tips i bogen til, hvordan du inkorporerer flere fermenterede grøntsager i din madlavning. 



JENNY NEIKELL er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

279,95 DKK
Varenr.
9788740696738

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788740696738
FormatHardback
ForfatterJENNY NEIKELL
Udgivelsesdato27. feb. 2024
Write Your Own Review
Du anmelder:FERMENTERINGS­KOGEBOGEN
Kontakt os om dette produkt

Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.

Du har tilføjet til din indkøbskurv.