Indlæser...

KUNSTEN AT FERMENTERE

Indbundet

Kunsten er at købe et hvidkÃ¥lshoved for hÃ¥ndører.Give det hÃ¥ndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig pÃ¥ pizzaen, til hakkebøffen, i salatskÃ¥len – og for fordøjelsen. 

Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 

Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & rÃ¥varer, sÃ¥ du trygt kan give dig i kast med at fermentere pÃ¥ en sikker, sjov og smagfuld mÃ¥de. 


69,95 DKK
Varenr.
9788773391280

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788773391280
FormatIndbundet
ForfatterDitte Ingemann
Udgivelsesdato10. okt. 2022
Write Your Own Review
Du anmelder:KUNSTEN AT FERMENTERE
Du har tilføjet til din indkøbskurv.