LAV MAD I DET FRI
Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden ba°l. Med den øgede interesse for friluftsliv er der ogsa° mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her fa°r du en hjælpende ha°nd med inspiration til lækker mad under a°ben himmel og gode ra°d til valg af udstyr.
Bogens første del rummer en gennemgang af forskellige typer udstyr, og hvordan det anvendes. Herunder vises ogsa° en række teknikker til madlavning pa° ba°l. Lækre og lettilgængelige opskrifter demonstrerer de forskellige teknikker og udstyrets muligheder. Der vil i første del af bogen være fokus pa° mad, der egner sig til en enkelt aften i det fri.
I bogens andel del fokuseres pa° de krav, der stilles til maden, hvis man skal pa° tur flere dage i det fri, fx pa° vandretur med overnatninger. Maden skal bl.a. kunne holde sig mere end et døgn uden køleskab, og den skal kunne bæres i fx en rygsæk. Der er forslag til menuplaner for ture pa° flere dage og grundig vejledning i, hvordan man ved hjælp af dehydrering kan lave sin egen turmad.
Varenr. | 9788794086592 |
---|---|
Format | Hæftet |
Forfatter | Mette Arieth |
Udgivelsesdato | 26. okt. 2021 |
Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.