Indlæser...

RABARBER-HISTORIE, DYRKNING OG ANVENDELSE

Indbundet

Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.


I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 


Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.

129,95 DKK
Varenr.
9788793159860

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
Varenr.9788793159860
FormatIndbundet
ForfatterInger Vaaben
Udgivelsesdato28. feb. 2023
Write Your Own Review
Du anmelder:RABARBER-HISTORIE, DYRKNING OG ANVENDELSE
Kontakt os om dette produkt

Send os forespørgsler, du måtte have. Vi kontakter hurtigst muligt.

Du har tilføjet til din indkøbskurv.