TUREN GÅR TIL DANMARKS SMUKKESTE VANDRERUTER

Hæftet

Guiden udgives i samarbejde med Naturstyrelsen og indeholder forslag til 29 smukke vandreture i hele Danmark med udgangspunkt i Naturstyrelsens mange ruter. Derfor er langt de fleste afmærket hele vejen. Der er kort til hver enkelt rute, hvilket sammen med den grundige turbeskrivelse gør det let at finde vej.

Ruterne er udvalgt efter skønhedsværdi, geografi og interessante naturfænomener, og beskrivelserne af de enkelte ture dykker ned i områdets landskabstyper, dyr, planter og de kulturattraktioner, man møder på vejen. Der er ture på strand og i skov, ved klinter og klipper og i bakker og marsk – alt sammen steder, som giver et godt indblik i de forskellige naturtyper i Danmark.

Uanset om man er begynder eller en erfaren vandrer, er det godt med ny inspiration til weekendens gåture. Ruterne i bogen er 5-13 km og kan ofte deles op i etaper, så der både er ruter for familier med små børn, som hurtigt bliver trætte, og for dem, der gerne vil på en længere tur. Ruterne ender og begynder samme sted, så man kan tage bussen, toget, bilen eller cyklen til udgangspunktet og komme hjem igen samme sted fra.

199,95 DKK
Varenr.
9788740064995

Lager i butikker

Indlæser lager...

Reserver i butik

Mere information
FormatHæftet
ForfatterGunhild Riske
Udgivelsesdato28/05/2021
Varenr.9788740064995
Write Your Own Review
Du anmelder:TUREN GÅR TIL DANMARKS SMUKKESTE VANDRERUTER
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:TUREN GÅR TIL DANMARKS SMUKKESTE VANDRERUTER